Labels

kek (1) order (1)

Sunday, 10 July 2011

Selingkar Qaseh



Sahlan Wahsalan.....lama btul tak entry kt blog ni...ari tu xleh buka xtau sbb apa.....hehehe....ni view yg bru....tpi bkn b'erti sya x buat kek dah yea...slg ada permintaan sya akan buat insya'allah....ni  bju yg bru sya siap kan untuk Customer Ita Fashion....bju ni material dia sutera batik...ilham untukd di lengan sya tgk kt blog BeadsGlamz Beadings  mintak izin halal yea ila...sya budak bru belajar tgn masih keras dan kaku lg..jd sya intai2 kwn2, kakak, cikgu2 nya hasil untuk di taruk kt bju customer kawasan sya...huhuhu....harap d ampun...
klau ada yg sudi nk bg tunjuk ajar pun sya terima dgn tgn tbuka....

happy viewing yea....yg baik dtgnya dr allah...yg buruk dtgnya dr sya....